Husk å bruke treningsdagboken når du har hjemmekontor

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Mar 2020

Er du på hjemmekontor eller i karantene? Å holde seg i form er kanskje ekstra viktig i tiden som vi er inne i nå. Bruk treningsdagboka her i Aktiv Bedrift for å sikre deg nok fysisk aktivitet, og hold deg motivert og oppdatert på egen utvikling. 

Hold følge med aktiviteten din i treningsdagboken

 - Å se sin egenutvikling, og loggføre aktivitet gir helt klare fordeler både med tanke på motivasjon, og ikke minst treningsutbytte, sier prosjektleder for Aktiv Bedrift, Svein Østvang.

- Det er ekstra inspirerende å se at aktiviteten vi finner på å gjøre i en unntakssituasjon som nå, kan registreres inn i treningsdagboken din her i Aktiv Bedrift, fortsetter Østvang.

Nå som treningssentre er stengt og alle andre fellesarrangementer er avlyst, må vi se etter alternative muligheter. Det å bruke skog og mark til turer, løping, og øvelser på stuegulvet, er en fin ting. 

Det finnes mange bra øvelser en kan gjøre hjemme også. Litt inspirasjon får du også på HelseNorge sine nettsider.

Ved å dele treningsdagboken med andre får du et fellesskap

Ved å dele treningsdagboken med dine kollegaer kan du få en følelse av å gjøre noe sammen, dog hver for seg. Fellesskap og samhold er viktig, spesielt i denne tiden. Gjennom å gjøre litt fysisk aktivitet sammen, men hver for seg, kan det være en enkel måte å opprettholde kontakt og fellesskap. 

Lykke til med treningen! Vi heier fra sidelinjen her i Aktiv Bedrift.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.