Et unikt boktilbud til våre medlemmer som ønsker å bli sprekere

Postet av Aktiv Bedrift den 27. Sep 2013

Bokpakken gir deg mulighet til å sette sammen en smart treningshverdag slik at du kan nå de målsetningene du har. På en effektiv og konkret måte gir Tren Smart deg verktøyene du trenger for å finne glede gjennom aktivitet og det å bruke kroppen din, uansett utgangspunkt. Riktig trening og et sunt kosthold gir en god balanse i hverdagen. Det gir deg også overskudd til å gjennomføre alt det andre du har lyst til å gjøre.

I tillegg får du med en treningskalender med detaljerte øvelser og øktplaner. Du får også eksklusive trenings- og instruksjonsvideoer du kan scanne direkte på mobilen.

Her kan du se en forsmak på noen av øvelsene (NB! Se video av øvelsene ved å scanne QR-kodene):

Interessen for boken har vært svært stor. TREN SMART har fått bred omtale i media:

Klikk her for å bestille boken

Forfatterne

TESSA SØRENSEN er en mye omtalt treningsekspert i norske medier, kjent for sitt smittende humør og pågangsmot. Hun har en bakgrunn som tidligere håndballspiller for eliteserielaget Nordstrand IL. Hun er utdannet ved Norges Idrettshøyskole, og har en bachelor i pedagogikk fra lærerutdanningen ved Høyskolen i Oslo. Hun er gründer og eier av PT-senteret DRIV Trening på Skøyen i Oslo. Hennes mantra er “mennesker er skapt for å bevege seg”, noe som driver henne i stadig søken etter å finne din begeistring for aktivitet og trening.

ELINE HVAMSTAD er initiativtager og redaktør for HegnarSPREK, en bred trening- og kostholdsatsning på nett og i Kapital. Hun har bachelorgrad i økonomi- og næringslivsjournalistikk fra Handelshøyskolen BI, og arbeider til daglig som finansjournalist i HegnarOnline. Eline sprudler over av energi og gjennomføringskraft, og har også videreutviklet HegnarSPREK til å inkludere gratis treningseventer. På fritiden trener hun alt fra løping, tennis og langrenn til pilates og vanlig styrke- og kondisjonstrening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.